‘’in a eusocial species multiple generations live together, performing specialised roles that require collaboration and, sometimes, altruistic behaviour in which individuals go against their selfish interests for the benefit of the group’’

                                    
Edward O. Wilson
The Social Conquest of Earth

'' in einem eusozialen Spezies leben mehrere Generationen zusammen, mit Durchführung spezialisierter Rollen wobei Zusammenarbeit essenziell ist und, manchmal, auch altruistisches Verhalten wobei Individuen gegen ihre egoistischen Interessen verhalten, alles zum Wohle der Gruppe''

Edward O. Wilson
The Social Conquest of Earth

‘’kod eusocijalnih vrsta, više generacija žive zajedno obavljajući određene uloge koje zahtijevaju suradnju i ponekad altruistično ponašanje u kojem pojedinci zanemare svoje osobne interese za dobrobit skupine’’

Edward O. Wilson
The Social Conquest of Earth
> Skip

 

Rezidencija55 treću godinu za redom ponosni sponzor međunarodnog turnira tenisača u kolicimaArcotel - Rezidencija55 Open 2012 je turnir u okviru ITF NEC Wheelchair Toura koji je vodeća svjetska natjecateljska organizacija,  svojevrsni ATP tour u kategoriji tenisa u kolicima. Nasljednik je Croatia Open-a 2010 koji je uspješno održan od 28. do 30. svibnja 2010. godine, te Arcotel-Rezidencija55 Open-a 2011 ITF3 koji je također uspješno održan od 23. do 26. lipnja 2011.g.


Turnir je održan na zagrebačkom Velesajmu u organizaciji teniskog kluba Sirius od 27. lipnja do 1. Srpnja 2012, a ukupno je sudjelovalo 42 natjecatelja iz 18 zemalja svijeta.

Jedan od ciljeva organizacije ovog natjecanja je i omogućiti natjecanje hrvatskim igračima, te im dati priliku da zbog blizine i praktičnosti, domaće publike i prednosti domaćeg terena prikupe bodove i tako podignu svoje mjesto na ITF međunarodnim ljestvicama.


Turnir je ove godine podržao i službeno otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, kao i pjevačica Ivana Kindl koja je u petak održala i besplatan koncert za sve posjetitelje. Zaželjevši dobrodošlicu svim gostima i sportsku sreću tenisačima, gradonačelnik je pohvalio organizatore naglasivši da je ovaj turnir svojim prestižnim karakterom učvrstio poziciju Zagreba na svjetskoj mapi sportskih metropola.


Tijekom prošlog tjedna, točnije od 24-27.11.2011, Rezidencija 55 je prisustvovala 16.Katarinskom sajmu u Slavonskom Brodu.

 

Ovo je bio prvi put da smo pokazali svoje ideje i koncept široj publici i možemo zaključiti da je odaziv bio bolji nego što smo očekivali.

Dizajn projekta je dobro prihvaćen, ali i usluge koje ćemo ponuditi će biti prepoznate kao dodatak kako bolje živjeti u cjelini.

Organizacija sajma je bila jako profesionalna, sigurno smo kako ćemo prisustvovati i slijedeće godine gdje ćemo nadamo se predstaviti 2 i 3 fazu projekta u Slavonskom Brodu.

Molimo Vas pogledajte naš štand ovdje.

 

Rezidencija 55 sada radi na razvoju jednog od svojih Magnolia koncepata u predivnom gradu Sveta Nedelja, u blizini Zagreba.

 

Cijeli projekt će ukupno imati 100 stambenih jedinica, veličine od 40m² pa do 155m². 

Najveće jedinice od 155m² se odnose na Kangaroo kuće, multigeneracjeske dvojne objekte koje nude odličnu pristupačnost, udobnost i dizajn.

 

Na samoj lokaciji će različite usluge biti dostupne, počevši od jedinice njege sa kvalificiranim osobljem, do tržnice sa svježim voćem, povrćem i gotovim jelima koje Vam može biti dostavljeno na adresu. 

 

Više informacija o ovom projektu dolazi uskoro.

 

Rezidencija 55 Sponzor Croatian Open Wheelchair Tennis Turnira 2010 U Zagrebu       PDF   

Prošli mjesec Rezidencija 55 sponzorirala je veoma dobro organizirani turnir za igrače tenisa u invalidskim kolicima.

 

Iako odaziv  nije bio tako velik, to i nije imalo velikog utjecaja na sveukupnu atmosferu. Vrijeme je bilo odlično, a utakmice su rezultirale odličnom izmjenom udaraca i dobrim tenisom.

 

Rezidencija 55 planira i 2011. godine sponzorirati  ovaj turnir.

 

Rezidencija 55 u Večernjem Listu u Hrvatskoj, dana 10.02.2010            PDF

 

 

 

Ontwerp en realisatie: Intuostyle
About usMissionVisionNewsProjectsHomeContactüber unsMissionVisionNeuesProjekteHomeKontaktO namaMisijaVizijaVijestiProjektiHomeKontakt